Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Тематично-перевірочна робота
29-09-2021, 20:26

Тематично-перевірочна робота

   29.09.2021р. в групі К 3.2 майстром виробничого навчання Слободяник Наталію В'ячеславівна, була проведена перевірочна робота по темі: "Приготування страв з круп, бобових та макаронних виробів".

 

 

   Учні готували крупник гречаний, запіканки та пудинги з круп та бобових, паштети з бобових, макаронники, бабки, макарони запечені з сиром, лазаньї класичні та їх різновиди. Також підбирали  і готували соуси фруктові, ягідні, сметані, томатні.

   Навчилися готувати соус бешамель, а також їм сподобалося приготування баланьєзу з м'ясного фаршу.



Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32