Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Лабораторно - практична робота «Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв»
23-01-2019, 15:33

Лабораторно - практична робота «Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв»

Нехай їжа буде вашими ліками,

а не ліки — їжею.

   Страви з круп, бобових та макаронних виробів є поживними та смачними, і є хорошим гарніром для улюблених основних страв. Рецепти  цих страв дуже різноманітні та чудово поєднуються з м'ясом, овочами і морепродуктами. Цікаві рецепти страв з макаронів, бобових та круп допоможуть Вам приготувати апетитні страви.

   23.01.2019 року  в кухні-лабораторії  ПТУ №32 м.Бобринець викладачем  спецдисциплін Демецькою  О.В.  було проведено   лабораторно - практичну роботу в групі К.1  на  тему:  «Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв».

 

   В ході заняття учні ознайомились з асортиментом круп, бобових, макаронних виробів, варіантами їх приготування, оформлення і подачі.



Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32