Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Лабораторно –практична робота «Технологія приготування страв з риби.»
21-09-2020, 15:06

Лабораторно –практична робота «Технологія приготування страв з риби.»

   Риба завдяки відмінним смаковими якостями та високою харчової цінності здавна займає дуже важливе місце в нашому харчуванні. Її м'ясо має ніжну структуру і легко піддається різній кулінарній обробці. Це визначає величезне значення рибних страв і широке їх використання не тільки в повсякденному раціоні, але також в дієтичному і дитячому харчуванні. Страви, приготовлені з риби, багаті білками, жирами, вітамінами, різними екстрактивними речовинами.

   21.09.2020 викладачем спецдисциплін  Демецькою О.В було проведено лабораторно –практичну роботу в групі К.3  з теми  «Технологія приготування страв з риби.»

   Свої теоретичні навики учні закріпили приготуванням ось таких страв.

 



Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32