Вітаємо вас Запобігання корупції Державні закупівлі |
Професійно- технічне училище № 32 » Лабораторно –практична робота «Технологія приготування страв з риби.»
21-09-2020, 15:06
Лабораторно –практична робота «Технологія приготування страв з риби.»Риба завдяки відмінним смаковими якостями та високою харчової цінності здавна займає дуже важливе місце в нашому харчуванні. Її м'ясо має ніжну структуру і легко піддається різній кулінарній обробці. Це визначає величезне значення рибних страв і широке їх використання не тільки в повсякденному раціоні, але також в дієтичному і дитячому харчуванні. Страви, приготовлені з риби, багаті білками, жирами, вітамінами, різними екстрактивними речовинами. 21.09.2020 викладачем спецдисциплін Демецькою О.В було проведено лабораторно –практичну роботу в групі К.3 з теми «Технологія приготування страв з риби.» Свої теоретичні навики учні закріпили приготуванням ось таких страв.
Рубрика:
---
0
[group=5] Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. [/group]
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям. Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32 |