Вітаємо вас Запобігання корупції Державні закупівлі |
Професійно- технічне училище № 32 » Приготування страв та гарнірів з тушкованих, запечених овочів.
24-06-2022, 15:34
Приготування страв та гарнірів з тушкованих, запечених овочів.Як ви вже знаєте, овочі життєво необхідні у харчуванні людини. Вони посилюють виділення шлункового соку, покращують процес травлення. Багаті вітамінами, вуглеводами. Вони широко використовуються для приготування перших і других страв, холодних закусок, соусів і гарнірів до страв з м’яса, птиці і риби. Смажена їжа лише шкодить здоров’ю, тому альтернативними способами приготування різних страв є гасіння та запікання. Саме, 24 червня 2022 року, продовжуючи вивчати тему «Приготування страв і гарнірів з овочів» здобувачі освіти групи К.2.2 під керівництвом майстра виробничого навчання Хуторнюк Т.В. і познайомилися з такими способами теплової обробки овочевих продуктів та навчилися готувати страви та гарніри з тушкованих, запечених овочів.
Рубрика:
---
0
[group=5] Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. [/group]
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям. Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32 |