Наприклад: Контакти


Вітаємо вас


Гурток «Паросток»
Професійно- технічне училище № 32 » Приготування страв та гарнірів з тушкованих, запечених овочів.
24-06-2022, 15:34

Приготування страв та гарнірів з тушкованих, запечених овочів.

   Як ви вже знаєте, овочі життєво необхідні у харчуванні людини. Вони посилюють виділення шлункового соку, покращують процес травлення. Багаті вітамінами, вуглеводами. Вони широко використовуються для приготування перших і других страв, холодних закусок, соусів і гарнірів до страв з м’яса, птиці і риби.

   Смажена їжа лише шкодить здоров’ю, тому альтернативними способами приготування різних страв є гасіння та запікання.

   Саме, 24 червня 2022 року, продовжуючи вивчати тему «Приготування страв і гарнірів з овочів» здобувачі освіти групи К.2.2 під керівництвом майстра виробничого навчання Хуторнюк Т.В.  і познайомилися з такими способами теплової обробки овочевих продуктів  та навчилися готувати страви та гарніри з тушкованих, запечених овочів.

 

 

 



Рубрика: ---
0
 (голосов: 0)

[group=5]
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.
[/group]




Про сайт
Сайт Професійно технічного училища №32